Cetăţean cercetat pentru dare de mită


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Cetăţean cercetat pentru dare de mită

Cetăţean cercetat pentru dare de mită


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Ieri, 03 noiembrie a.c., ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie – Biroul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, în colaborare cu I.P.J. Dâmboviţa şi cu sprijinul D.G.I.P.I, au prins în flagrant un cetăţean, în timp ce oferea unui agent de poliţie 100 euro cu titlu de mită.

În fapt, la aceeaşi dată, un agent de poliţie din cadrul I.P.J. Dâmboviţa – Secţia 1 de Poliţie Rurală Târgovişte a sesizat ofiţerii D.G.A. – Biroul Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, cu privire la faptul că, în noaptea de 02/03.11.2011, aflându-se în exercitarea atribuţiilor de serviciu, l-a depistat în trafic pe S.C., de 26 ani, conducând un autoturism, fără a poseda permis de conducere.

Pentru a nu i se întocmi dosar penal, S.C. i-a promis iniţial  poliţistului 100 de lei, apoi 100 euro.

Omul legii a refuzat oferta, sesizând Direcţia Generală Anticorupţie – Dâmboviţa iar, în baza denunţului formulat, s-a organizat prinderea în flagrant a lui S.C..

Celui în cauză i s-a întocmit dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 255 din Cod penal, raportat la art. 7 alin. 2 din Legea nr. 78/2000, procurorul de caz dispunând măsura preventivă a obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Cetăţean cercetat pentru dare de mită