2 bărbaţi din Voineşti arestaţi pentru trafic de persoane


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 2 bărbaţi din Voineşti arestaţi pentru trafic de persoane

2 bărbaţi din Voineşti arestaţi pentru trafic de persoane


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Doi bărbaţi au fost arestaţi preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori în vederea exploatării sexuale.

Poliţişti din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Dâmboviţa, sub coordonarea procurorilor din cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Biroul Teritorial Dâmboviţa, au documentat activitatea infracţională a două persoane sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de minori în vederea exploatării sexuale.

Poliţiştii au stabilit că numiţii S.I., de 24 de ani şi P.C., de 32 de ani, ambii din comuna Voineşti, au racolat două minore ce proveneau din familii dezorganizate, ambele din localitatea Voineşti, pe care le-au transportat în municipiul Târgovişte, în vederea practicării prostituţiei.

Astfel, în perioada iunie-octombrie 2011, cele două minore au fost exploatate sexual, fiind determinate să practice prostituţia prin violenţă fizică şi psihică.

În urma probatoriului administrat în cauză, procurorul din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Dâmboviţa a emis ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, faţă de numiţii S.I., de 24 de ani şi P.C., de 32 de ani şi fiind prezentaţi Tribunalului Dâmboviţa, cu propunere de arestare preventivă, pe numele celor doi s-a emis mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de minori în vederea exploatării sexuale,

Cei doi bărbaţi au fost depuşi în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
2 bărbaţi din Voineşti arestaţi pentru trafic de persoane