Accident grav la Targoviste acum 2 zile


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident grav la Targoviste acum 2 zile

Accident grav la Targoviste acum 2 zile


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 20 iunie 2010, în jurul orei 18:30, pe D. J. 601A, în localitatea Brezoaele, s-a produs un accident rutier în următoarele împrejurări:

F. Marian, de 42 de ani, din comună, în timp ce conducea un autoturism, a acroşat pe V. Cozma, de 56 de ani, din localitate, care se deplasa cu o turmă de ovine pe drumul public.

Din accident a rezultat rănirea gravă a lui V. Cozma şi decesul a 6 animale.

În urma cercetărilor efectuate, s-a constatat că F. Marian nu poseda permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul indicat a fost de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorul auto a fost reţinut în ziua de 22 iunie 2010 pentru o perioadă de 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere fără permis şi sub influenţa băuturilor alcoolice, urmând a se dispune în sarcina acestuia măsuri procedurale.

În ceea ce priveşte acuzaţiile aduse şefului Postului de Poliţie Brezoaele cu privire la faptul că acesta ar fi consumat băuturi alcoolice, vă facem precizarea că în urma rezultatelor analizelor biologice s-a constatat faptul că poliţistul nu consumase băuturi alcoolice.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident grav la Targoviste acum 2 zile