COD GALBEN pentru orasul Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> COD GALBEN pentru orasul Targoviste

COD GALBEN pentru orasul Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Administratia Nationala de Meteorologie anunta pentru intervalul 19 iunie, ora 21 – 20 iunie, ora 21 cod galben de ploi pentru judetul Dambovita. [ Fenomenele meteorologice prognozate (averse, descarcari electrice, intensificari de vant, temperaturi ridicate) sunt obisnuite pentru zona respectiva dar care temporar pot deveni periculoase pentru anumite activitati. Exista risc de cresteri de debite si niveluri.]

In intervalul 19 iunie ora 21 – 20 iunie ora 21 instabilitatea atmosferica se va mentine accentuata in cea mai mare parte a tarii, fiind caracterizata de ploi cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce pot avea si aspect de vijelie si izolat caderi de grindina. In Oltenia, jumatatea de vest a Munteniei, sudul Banatului, Carpatii Meridionali, iar pe parcursul zilei de duminica si in Transilvania si restul zonelor montane, cantitatile de apa vor depasi local 25 – 30 l/mp si izolat 50 – 60 l/mp.

NOTA : Atentionarea meteo poate fi actualizata in cursul zilei de maine pentru regiunile care urmeaza a fi afectate de instabilitatea atmosferica in perioada urmatoare.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
COD GALBEN pentru orasul Targoviste