36 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii dâmboviţeni cu ocazia unei acţiuni de prevenire


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 36 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii dâmboviţeni cu ocazia unei acţiuni de prevenire

36 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii dâmboviţeni cu ocazia unei acţiuni de prevenire


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică şi pentru diminuarea fenomenului infracţional, 30 de poliţişti, jandarmi şi lucrători ai Poliţiei Locale Târgovişte, au acţionat în sistem integrat, asigurând vizibilitatea elementului poliţienesc în stradă.

Astfel, poliţiştii aflaţi în dispozitive au verificat 50 de autovehicule fiind aplicate 36 de  sancţiuni contravenţionale, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, dar şi la regimul circulaţiei rutiere, valoarea amenzilor însumând  5450 lei.

Pe str. Calea Domnească din municipiul Târgovişte, poliţiştii rutieri l-au oprit pentru control în trafic pe F.I.,  de 23 de ani, aflat la volanul unui autoturism.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul nu poseda permis de conducere, dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice fiindu-i suspendat.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere a unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere (OUG 195/2002, republicată).

Pe strada Petru Cercel, poliţiştii rutieri au oprit pentru control în trafic un motor de tăiat lemne -tip gater- , condus de T.E., de 25 de ani, din localitatea Măneşti, în urma verificărilor efectuate fiind stabilit faptul că respectivul vehicul nu era înmatriculat în circulaţie iar conducătorul acestuia nu deţinea permis de conducere.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de punere în circulaţie a unui autovehicul neînmatriculat şi conducere a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere (OUG 195/2002, republicată).

Totodată, pe str. Pandurilor din municipiul Târgovişte, în cadrul acestei acţiuni, poliţiştii rutieri l-au oprit pentru control în trafic pe T.D., de 44 de ani,  aflat la volanul unui autoturism.

Poliţiştii au procedat la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o valoare de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice (OUG 195/2002, republicată).

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
36 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate de poliţiştii dâmboviţeni cu ocazia unei acţiuni de prevenire