3 tineri din Târgovişte cercetaţi pentru furt calificat


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 3 tineri din Târgovişte cercetaţi pentru furt calificat

3 tineri din Târgovişte cercetaţi pentru furt calificat


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

La mai puţin de două săptămâni de la comiterea furtului, poliţiştii dâmboviţeni i-au identificat pe făptuitori, doi dintre ei fiind reţinuţi pe 24 de ore.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Dragomireşti au documentat activitatea infracţională a numiţilor T. V., de 19 ani, T. P., de 21 de ani şi V.C., de 17 ani, toţi din municipiul Târgovişte, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.

În fapt, în perioada 28 iunie – 03 august a.c., cei trei bărbaţi au pătruns într-o hală aparţinând unei societăţi comerciale cu punct de lucru în comuna dâmboviţeană Dragomireşti, de unde au sustras mai multe bunuri, prejudiciul fiind estimat de reprezentanţii societăţii la suma de aproximativ 30.000 lei.

Numiţii V.C. şi T.V. au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere pe 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentaţi Judecătoriei Târgovişte cu propunere de arestare preventivă.
Până la acest moment, o parte din bunurile sustrase au fost recuperate, poliţiştii continuând cercetările în vederea recuperării integrale a prejudiciului şi stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor 3 învinuiţi.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
3 tineri din Târgovişte cercetaţi pentru furt calificat