Rezultatele acţiunilor poliţiştilor din Dâmboviţa pentru acest sfârşit de săptămână


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Rezultatele acţiunilor poliţiştilor din Dâmboviţa pentru acest sfârşit de săptămână

Rezultatele acţiunilor poliţiştilor din Dâmboviţa pentru acest sfârşit de săptămână


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

29 de sancţiuni contravenţionale au aplicat lucrătorii de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, în noaptea de 15/16 iulie a.c., cu ocazia unei acţiuni pe linia prevenirii infracţiunilor judiciare stradale.

Totodată, poliţiştii au sancţionat şi faptele de nerespectare a prevederilor referitoare la normele rutiere, cuantumul amenzilor aplicate fiind de 3596 lei.

Exemple:
A fost depistat numitul P. Adrian, de 25 de ani, din comuna Şotânga, în timp ce conducea pe drumul public un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit dosar penal.

Şi în noaptea de 16/17 iulie a.c, în intervalul orar 20:00 – 03:00, lucrătorii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au desfăşurat o acţiune pe raza municipiului şi a comunelor arondate, ocazie cu care au aplicat un număr de 28 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 2176 lei. În sprijinul poliţiştilor au venit lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Dâmboviţa şi ai Poliţiei Locale Târgovişte.

Exemple:
A fost depistat numitul J. Marius, de 23 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce conducea pe drumul public un autoturism, având permisul de conducere suspendat. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. şi ped. de art. 86 alin 2, din O.U.G 195/2002 R. În urma unei acţiuni similare, organizate de lucrătorii Poliţiei Oraşului Fieni, fost depistat numitul S. Claudiu, de 32 de ani, din comuna Moroieni, în timp ce conducea pe drumul public un autoturism, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost 1,09 mg/l alcool pur în aerul expirat. Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit dosar penal.

Şi în municipiul Moreni, efective sporite de poliţişti au acţionat în noaptea de 16/17 iulie a.c., urmărindu-se în principal asigurarea unui climat de ordine siguranţă publică în zona discotecilor, dar şi identificarea persoanelor suspecte de comiterea unor fapte antisociale. Astfel, poliţiştii aflaţi în dispozitive au verificat 35 de autovehicule şi au legitimat peste 100 de persoane. Totodată, au fost aplicate 7 sancţiuni contravenţionale, pentru încălcarea unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, valoarea amenzilor însumând 2600 lei.

O acţiune similară, cu caracter preventiv, au desfăşurat poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, în noaptea de 15/16 iulie . a.c., în intervalul orar 21:00-01:00. Cu această ocazie, poliţiştii au controlat 86 de autovehicule, au legitimat 142 de persoane, fiind aplicate 26 de sancţiuni, în valoare de 5800 lei.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Rezultatele acţiunilor poliţiştilor din Dâmboviţa pentru acest sfârşit de săptămână