Fântâna arteziană de la platoul Prefecturii va fi administrată de Compania de Apă Târgovişte


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Fântâna arteziană de la platoul Prefecturii va fi administrată de Compania de Apă Târgovişte

Fântâna arteziană de la platoul Prefecturii va fi administrată de Compania de Apă Târgovişte


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Fântâna arteziană de pe platoul Prefecturii este un punct de atracţie pentru târgoviştenii care trec prin centrul oraşului, mai ales după ce, în urmă cu doi ani Primaria Târgovişte a montat acolo şi o orgă de lumini şi sunet.

Recent, Consiliul Local Târgovişte a decis să cedeze administrarea fântânii arteziene către Compania de Apă Târgovişte-Dâmboviţa, deoarece primaria nu are personal calificat pentru întreţinerea acesteia. Angajaţii companiei lucrează zilele acestea la igienizarea fântânii şi la redarea ei circuitului public.

Ing. Radu Vasilescu, Directorul General al Companiei de Apă a precizat:
„A fost o perioadă în care fântâna de pe Platoul Prefecturii a fost reabilitată şi modernizată, perioadă în care nu noi am avut grijă de ea, ci o firmă care a şi instalat acel echipament electronic muzical. De luna aceasta a reintrat în administrarea Companiei de Apă, drept pentru care noi, chiar zilele acestea, ne ocupăm să o curaţăm şi să o punem în funcţiune, în aşa fel încât ea să aibă rolul pentru care a fost proiectată şi să fie un element, atât estetic în zonă, cât şi util în această perioadă de caniculă.”

Cu acest prilej, conducerea Companiei de Apă face un apel, ca târgoviştenii să păstreze fântâna curată:
„Noi avem permanent probleme cu o parte a populaţiei, care aruncă tot felul de gunoaie în apă dând dovadă de un spirit civic foarte redus, dar sperăm că în viitor cei care se manifestă aşa vor realiza că aceste lucruri trebuie păstrate, astfel încât toată lumea să se poată bucura de ele”, a mai spus Radu Vasilescu.

În urma acţiunii de dezinfectare, apa curată, lumina, jocul de ape şi muzica vor tranforma din nou fântâna într-un loc plăcut de relaxare pentru târgovişteni.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Fântâna arteziană de la platoul Prefecturii va fi administrată de Compania de Apă Târgovişte" - 2 comentarii

  1. Banu Andrei spune:

    Am si eu o intrebare…Cine se ocupa cu muzica la fantana de pe platoul prefecturii?

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Fântâna arteziană de la platoul Prefecturii va fi administrată de Compania de Apă Târgovişte