2 tinere au fost înşelate de 2 persoane necunoscute într-un parc din Târgovişte


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 2 tinere au fost înşelate de 2 persoane necunoscute într-un parc din Târgovişte

2 tinere au fost înşelate de 2 persoane necunoscute într-un parc din Târgovişte


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 11 iulie 2011, Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată prin plângere de către T. Mădălina, de 19 ani şi M. Mihaela, de 17 ani, ambele din comuna Bărbuleţu, cu privire la faptul că au fost înşelate de două persoane necunoscute care, sub pretextul ghicitului, le-au deposedat de mai multe bijuterii şi sume de bani.

În urma activităţilor de verificare, poliţiştii au stabilit că în ziua de 11 iulie a.c., în jurul orelor 13:00, în timp ce se aflau într-un parc din municipiul Târgovişte, cele două fete au fost acostate de două persoane de sex feminin, care le-au propus să le ghicească viitorul, pentru aceasta cerându-le să pună în câte o batistă banii şi bijuteriile pe care le au asupra lor.

T. Mădălina a pus în batistă lănţişorul, perechea de cercei, inelul, toate din aur, şi suma de 20 de lire, iar M. Mihaela, suma de 1000 lei, la plecarea celor două persoane, constatând că în locul bijuteriilor si banilor, în cele două batiste se aflau pietre.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru înşelăciune, poliţiştii continuând cercetările în vederea identificării celor două persoane şi recuperării prejudiciului.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
2 tinere au fost înşelate de 2 persoane necunoscute într-un parc din Târgovişte