Week-end plin pentru poliţiştii din Dâmboviţa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Week-end plin pentru poliţiştii din Dâmboviţa

Week-end plin pentru poliţiştii din Dâmboviţa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

30 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 4 020 lei au fost aplicate de poliţiştii dâmboviţeni în ziua de 10 iunie 2011, cu ocazia unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii faptelor antisociale.

În sprijinul poliţiştilor au venit lucrători din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Dâmboviţa şi ai Poliţiei Locale.

Totodată, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, în colaborare cu efective din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dâmboviţa au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii faptelor de natură penală.

Cu această ocazie poliţiştii au aplicat un număr de 8 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 3860 lei, fiind confiscată cantitatea de 420 kg pepeni, în valoare de 4200 lei, ce era comercializată fără documente legale de provenienţă.

Lucrători din cadrul Serviciului de Ordine Publică al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii delictelor silvice, pe raza mai multor comune din judeţ.

Cu această ocazie, poliţiştii au verificat 4 de instalaţii de debitat material lemnos, fiind aplicate un număr de 7 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 10500 lei.

Totodată, a fost ridicată în vederea confiscării cantitatea de 8,2 mc material lemnos.

Lucratorii Poliţiei Comunale Tărtăşeşti şi Postului de Poliţie Slobozia Moară au executat o acţiune pe linie de mandate, ocazie cu care au depistat pe numitul F. Viorel , de 29 de ani, din comuna Pârscov , judeţul Buzau , faţă de care Judecătoria Patarlagele , judetul Buzău, a emis mandat de executare a pedepsei închisorii de 2 ani si 9 luni, pentru săvârşirea infracţiunii de furt.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Week-end plin pentru poliţiştii din Dâmboviţa