Şcoala de vară – o altfel de vacanţă, ediţia a III-a, Doiceşti 2011


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Şcoala de vară – o altfel de vacanţă, ediţia a III-a, Doiceşti 2011

Şcoala de vară – o altfel de vacanţă, ediţia a III-a, Doiceşti 2011


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Biblioteca „Nicolae Neagu” Doiceşti, judeţul Dâmboviţa în parteneriat cu Primăria şi Consiliul Local Doiceşti, Biblioteca I.H.Rădulescu Târgovişte, Centrul „Europe Direct” Târgovişte, Şcoala generală cls. I-VIII Doiceşti, Grădiniţa Nr.2 Doiceşti organizează „Şcoala de Vară – O altfel de vacanţă”, proiect care se află la a treia ediţie şi care s-a bucurat de un mare succes în ediţiile anterioare.

“ŞCOALA DE VARĂ – O ALTFEL DE VACANŢĂ“ se doreşte a fi o şcoală pentru copiii care nu au posibilitatea de a petrece vacanţa în tabere, o … ALTFEL de şcoală, un loc în care să predomine CREATIVITATEA şi ARMONIA. Aici e locul potrivit de a petrece o parte din vacanţa cea mare, aici e un mediu atractiv şi un cadru favorabil dezvoltării aptitudinilor, creativităţii, imaginaţiei , etc.Mai mult, la Şcoala de vară, copiii se vor juca creând, vor învăţa jucându-se, se vor implica într-o gamă variată de activităţi interactive, creative şi recreative.

În atelierele Şcolii de vară, participanţii vor descoperi CUVINTELE VRĂJITE, MAGIA MUZICII ŞI A DANSULUI, MISTERELE MATEMATICII, CULOAREA ŞI FANTEZIA alături de vizite, excursii şi jocuri în aer liber. Toţi copiii vor fi călăuziţi cu grijă şi competenţă de o echipă de cadre didactice şi tineri voluntari înarmaţi cu experienţă, profesionalism, entuziasm şi pasiune, dornici de a-i introduce într-o atmosferă creativă, plăcută şi relaxantă de petrecere a timpului.

În perioada 1 iulie -31 iulie, de marti până vineri, de la orele 10.30 – 14.00, copiii vor participa la activităţile din cadrul următoarelor ateliere:
Cuvinte Vrăjite (lectură şi scriere creativă);
Matematica să-nveţe toate miţile isteţe;
Culoare şi Fantezie cu secţiunile: Pictură, Desen, Artă decorativă (origami);
Magia Muzicii şi a dansului, (lecţii de pian, chitară.);
Calculatorul prietenul meu;

La acest proiect sunt înscrişi un număr de 59 de copii cu vârsta cuprinsă între 4 şi 14 ani. Activităţile se vor desfăşura în Sala Căminului Cultural din localitate, care va fi amenajată special în acest scop.

VINERI, 1 IULIE 2011, LA ORA 10:00 va avea loc festivitatea de deschidere a cursurilor. Activitatea va avea loc în sala de festivităţi a Căminului Cultural al comunei Doiceşti, în prezenţa invitaţilor de la Biblioteca Judeţeană Ion Heliade Rădulescu, a oficialităţilor locale şi a reprezentanţilor mass-media.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Şcoala de vară – o altfel de vacanţă, ediţia a III-a, Doiceşti 2011