8 băieţi au snopit în bătaie un tânăr din comuna Bărbuleţu din Dâmboviţa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 8 băieţi au snopit în bătaie un tânăr din comuna Bărbuleţu din Dâmboviţa

8 băieţi au snopit în bătaie un tânăr din comuna Bărbuleţu din Dâmboviţa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În noaptea de 25/26 iunie 2011, lucrătorii Postului de Poliţie Bărbuleţu au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112, de numita B. Ionela, de 28 de ani, din comună, că fratele său B. Răducu, a fost agresat de mai mulţi tineri.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă, care a constatat următoarele:

Numiţii I. Denis, de 23 de ani, V. Valentin, de 22 de ani, D. Mircea, de 22 de ani, U. Mihail, de 29 de ani, B. Dragoş, de 27 de ani, M. Florin, de 32 de ani, toţi din comuna Bărbuleţu, s-au deplasat într-un autoturism la locuinţa fraţilor B. Răducu, de 25 de ani, şi B. Georgian, de 24 de ani, unde, pe fondul unui conflict mai vechi cu vărul acestora, B. Mihail, de 24 de ani, au pătruns fără drept în curte şi i-au aplicat numitului B. Răducu mai multe lovituri cu obiecte contondente, tăietoare, avute asupra lor, după care au plecat cu autoturismul către comuna Pietrari.

În urma agresiunii, B. Răducu a fost transportat la Spitalul Judeţean Târgovişte, în vederea acordării de îngrijiri medicale, rămânând internat.

Cel în cauză a fost examinat din punct de vedere medico-legal, de către specialişti din cadrul Serviciului de Medicină Legală Dâmboviţa, potrivit concluziilor preliminare, fiind necesare pentru vindecare un număr de 120-150 zile de îngrijiri medicale.

Cei opt învinuiţi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, şi fiind prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu propunere de arestare preventivă, pe numele lui I. Denis s-a emis mandat de arestare preventiva pentru 29 de zile.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu, vătămare corporală gravă şi port fără drept de arme albe, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
8 băieţi au snopit în bătaie un tânăr din comuna Bărbuleţu din Dâmboviţa