Poliţiştii au confiscat aur de la o societate comerciala din Târgovişte


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Poliţiştii au confiscat aur de la o societate comerciala din Târgovişte

Poliţiştii au confiscat aur de la o societate comerciala din Târgovişte


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 02 iunie a.c., în baza datelor şi informaţilor deţinute, lucrători de poliţie din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Dâmboviţa au organizat şi executat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii comercializării ilicite de metale şi pietre preţioase la cele 4 puncte de lucru ale unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Târgovişte.

Poliţiştii au constatat cu ocazia verificărilor că reprezentaţii societăţii au scos din gestiune, fără înregistrarea veniturilor aferente, cantitatea de 4415,505 grame de bijuterii din aur, în valoare totală de 529860 lei, sustrăgându-se de la plata taxelor şi impozitelor aferente.

Totodată, în urma controlului, poliţiştii au ridicat în vederea confiscării cantitatea de 125,8 grame bijuterii din aur, în valoare de 15096 lei, şi respectiv 1243,785 grame bijuterii din argint, în valoare de 12437,85 lei, bunuri deţinute în vederea comercializării fără documente legale de provenienţă.

Faţă de numitul B. Mihai, de 45 de ani, din Târgovişte, administrator al societăţii s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, poliţiştii continuând cercetările cu sprijinul specialiştilor din cadrul Gărzii Financiare Dâmboviţa.

De asemenea, poliţiştii au aplicat societăţii comerciale în cauză măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 6000 lei, în baza legii 12/1990.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Poliţiştii au confiscat aur de la o societate comerciala din Târgovişte" - 1 comentariu

  1. leo spune:

    dar pe cei care stau in fata magazinului de bijuterii pe centrul vechi, linga ceasornicarie, e vorba de unu chelios si altu care pe vremuri fusese bijutier….astia doi, vand si cumpara aur…..toata ziua bat trotuarul in lung si-n lat sa gaseasca clienti…pe ei ,de ce nu-i vede nimenea? aloooo, politia tgv…..treceti pe langa ei zilnic…oare nu-i vedeti? nu-i stiti….ca-i stie un judet intreg, de moment ce acolo au „punctul”de lucru…..cand ii luati si pe ei la intrebari?…..treziti-va….

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Poliţiştii au confiscat aur de la o societate comerciala din Târgovişte