Întârzieri de 2 ani la recalcularea pensiilor în Dâmboviţa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Întârzieri de 2 ani la recalcularea pensiilor în Dâmboviţa

Întârzieri de 2 ani la recalcularea pensiilor în Dâmboviţa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Casa de Pensii Dâmboviţa înregistrează întârzieri la prelucrarea dosarelor de recalculare a pensiei de până la doi ani, conducerea instituţiei punând această situaţie pe seama volumului mare de muncă al angajaţilor şi problemelor de depozitare a acte­lor.

“Din cereri de recalculare a drepturilor mai avem 1.000, care vor fi soluţionate până în luna septembrie. Sunt cereri din 2009 şi 2010. În momentul de faţă, toate cererile noi sunt soluţionate în termen de 45 de zile”, a precizat directorul Casei de Pensii Dâmboviţa, Lucian Pistritu. În acest an, 290 de dâmboviţeni şi-au pierdut pensia de boală, în urma expertizelor medicale efectuate fiind declaraţi apţi de muncă.

“În cadrul Serviciului de Expertiză Medicală s-au înregistrat, în acest an, peste 4.700 de revizuiri de dosare medicale, din care au rezultat peste 270 de ameliorări şi 290 de depensionări. Urmare a revizuirii anuale, medicul constată că persoana care era încadrată, de exemplu, în gradul trei de invaliditate nu mai îndeplineşte condiţiile, deci este aptă de muncă”, a adăugat directorul.

Sursa: Cronicaromana.ro

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 1.477 vizualizări
Publicat pe 1 iunie 2011 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Întârzieri de 2 ani la recalcularea pensiilor în Dâmboviţa