Video: Ionuţ Cobianu din clanul Ghenosu şi pistolul


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Video: Ionuţ Cobianu din clanul Ghenosu şi pistolul

Video: Ionuţ Cobianu din clanul Ghenosu şi pistolul


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Poliţiştii din Târgovişte au reuşit să prindă un tânăr de 22 de ani, membru al grupării “Ghenosu” venit, cel mai probabil, să asiste la procesul dintre Florin Pârjol zis “Ghenosu” şi Ion Honciu zis “Nelu de la Ungureni”.

Incidentul a avut loc chiar în faţa Tribunalului Dâmboviţa, unde se judecă unul din termenele în dosarul Ghenosu – Nelu de la Ungureni, în urma unui scandal petrecut în urmă cu câţiva ani într-o sală de pariuri sportive.

Potrivit anchetatorilor, Ionuţ Cobianu, în vârstă de 22 de ani, face parte din gruparea Ghenosu şi avea interdicţia de a purta şi folosi orice tip de armă. Poliţiştii au găsit asupra lui un pistol Makarov de calibrul 9 mm cu şase gloanțe, unul chiar pe ţeavă, ceea ce ar putea indica faptul că era pregătit să folosească arma în orice moment.

Ionuţ Cobianu a fost reţinut pentru 24 de ore. Astăzi a fost dus în fața procurorilor DIICOT Prahova pentru încălcarea interdicţiei şi pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Pentru aceste acuzaţii riscă o pedeapsă cu închisoarea de la trei la zece ani.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Video: Ionuţ Cobianu din clanul Ghenosu şi pistolul