Primarul din Tărtăşeşti şi un şef din Consiliul Judeţean Dâmboviţa reţinuti de DNA


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Primarul din Tărtăşeşti şi un şef din Consiliul Judeţean Dâmboviţa reţinuti de DNA

Primarul din Tărtăşeşti şi un şef din Consiliul Judeţean Dâmboviţa reţinuti de DNA


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Primarul comunei dâmboviţene Tărtăşeşti, Cristian Costache şi şeful Serviciului cooperare şi coordonare autorităţi locale din cadrul Consiliului Judetean Dâmboviţa, Relu Anghelescu au fost reţinuţi de DNA pentru luare de mită, conducerea CJ anunţând, marţi, suspendarea din funcţie a angajatului implicat în acest caz, relatează Agerpres.

”Preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Aurelian Popescu, l-a suspendat pe Relu Anghelescu din funcţia publică de şef Serviciu cooperare şi coordonare autorităţi locale, deţinută de acesta la Consiliului Judeţean, până la clarificarea situaţiei în justiţie. Decizia de suspendare s-a impus după ce Relu Anghelescu a fost reţinut de DNA sub suspiciunea de complicitate la luare de mită,” se arată într-un comunicat transmis marţi presei de CJ Dâmboviţa.

În document se precizează că acest caz, fiind de competenţa exclusivă a DNA, ”Consiliul Judeţean Dâmboviţa va oferi justiţiei, dacă se solicită, sprijinul necesar în vederea soluţionării lui”.

Surse judiciare susţin că primarul din Tărtăşeşti, Cristian Costache, şi angajatul Consiliului Judeţean Dâmboviţa Relu Anghelescu ar fi fost prinşi în flagrant luând mită de la omul de afaceri Dragoş Dumitru.

Prefectul judeţului Dâmboviţa, Iancu Caracota, a declarat într-o conferinţa de presă, că a aflat din media de reţinerea celor doi, susţinând că aşteaptă ca DNA să îl informeze cu privire la acest caz.

Dacă va fi arestat preventiv, primarul de la Tărtăşeşti va fi şi el suspendat din funcţie, susţine prefectul de Dâmboviţa.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre: , ,
Articolul are 3.335 vizualizări
Publicat pe 24 mai 2011 de eTargoviste.ro
Articole similare:

"Primarul din Tărtăşeşti şi un şef din Consiliul Judeţean Dâmboviţa reţinuti de DNA" - 1 comentariu

  1. aly-g in the bing-bang?:) spune:

    ma eu ce sa zic… coruptie e mare.

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Primarul din Tărtăşeşti şi un şef din Consiliul Judeţean Dâmboviţa reţinuti de DNA