Zilele Colegiului Naţional Ienăchiţă Văcărescu din Târgovişte


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Zilele Colegiului Naţional Ienăchiţă Văcărescu din Târgovişte

Zilele Colegiului Naţional Ienăchiţă Văcărescu din Târgovişte


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, a participat, astăzi, 19 mai 2011, alături de numeroase oficialităţi judeţene şi locale, la deschiderea manifestărilor prilejuite de Zilele Colegiului Naţional „Ienăchiţă Văcărescu” din Târgovişte.
Primele manifestări ale zilelor liceului au fost consemnate în anii ’80 la iniţiativa conducerii de atunci, iar după o întrerupere de câţiva ani buni, aceste manifestări sunt reluate în anul 2006, an în care Colegiului Naţional „Ienăchiţă Văcărescu îi este acordată diploma de Şcoalǎ Europeanǎ.

La ediţia din acest an, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, a felicitat profesorii şi elevii acestei renumite unităţi de învăţământ dâmboviţene: „Astăzi am asistat la o defilare care mi-a prilejuit o mare bucurie. Vă felicit pe toţi cei care aţi contribuit la renumele acestui liceu şi sunt mândru că sunt absolvent al acestei unităţi de învăţământ. Urez mult succes tuturor celor care în această vară aveţi de susţinut examene, iar celorlalţi, precum şi cadrelor didactice vă doresc să aveţi o vacanţă plăcută şi binemeritată. La Mulţi Ani Ienăchiţă!”

Totodată, preşedintele CJD, Florin Popescu, a fost invitat, alături de directorul Colegiului Naţional „Ienăchiţă Văcărescu”, prof. Marcela Popescu, să taie panglica inaugurală a postului de radio al liceului care de astăzi va emite în fiecare pauză pentru elevii unităţii.

Zilele Colegiului Naţional Ienăchiţă Văcărescu se vor încheia cu Gala Excelenţei, prilej cu care vor fi acordate diplome de „AS al cunoaşterii” şi vor fi premiaţi laureaţii concursurilor judeţene şi naţionale.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Zilele Colegiului Naţional Ienăchiţă Văcărescu din Târgovişte