7 persoane cercetate pentru sustragere de material feros


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 7 persoane cercetate pentru sustragere de material feros

7 persoane cercetate pentru sustragere de material feros


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Luni, 16 mai a.c., un echipaj din cadrul Jandarmeriei Dâmboviţa, care acţiona pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale pe raza localităţii Cobia, a depistat la aproximativ 200 m de fosta staţie de decompresare, aparţinând unei societăţi comerciale, mai multe persoane în timp ce secţionau conductă metalică, folosind un aparat improvizat.

În urma aplicării procedurilor legale de intervenţie şi a verificărilor efectuate, s-a stabilit că cei 7 autori cu vârstă cuprinsă între 20 şi 50 de ani, au decopertat solul pe o suprafaţă de aproximativ 60 m, folosind unelte specifice (lopeţi, cazmale, etc.) şi au secţionat două tronsoane de conductă metalică în lungime totală de aproximativ 100 m, cu ajutorul unui aparat improvizat – tip autogen. Persoanele în cauză intenţionau să transporte materialul feros sustras la un centru de colectare a materialelor refolosibile pentru a-l valorifica.

Jandarmii au întocmit autorilor actele procedurale premergătoare în vederea începerii urmăririi penale, aceştia fiind susceptibili de săvârşirea infracţiunii de furt calificat, actele fiind înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, pentru continuarea cercetărilor.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
7 persoane cercetate pentru sustragere de material feros