Accident mortal pe DN 7 în Bâldana Dâmboviţa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident mortal pe DN 7 în Bâldana Dâmboviţa

Accident mortal pe DN 7 în Bâldana Dâmboviţa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Accidentul s-a petrecut pe Drumul Naţional 7, în localitatea Bâldana, din judeţul Dâmboviţa.

O Dacie Papuc în care erau cele patru victime a încercat să evite o bordură căzută dintr-un TIR aflat în faţa lor, moment în care au intrat pe contrasens şi s-au izbit violent de un alt TIR.

„S-a produs un accident de circulaţie pe Drumul Naţional 7. Echipa de cercetare efectuază cercetări amanunţite pentru a stabili cauzele. Din primele cercetări, trei autovehicule au fost implicate. Fac această afirmaţie pentru că e vorba de o bordură căzută dintr-un camion care l-am identificat la intrarea în Bucureşti. Şoferul Daciei a încercat să evite obstacolul şi a intrat pe contrasens într-un alt TIR. Şi-au pierdut viaţa patru persoane. Identificăm martori, şoferul TIR-ului e la spital pentru probe biologice. El a relatat că şoferul Daciei a intrat pe contrasens şi a intrat în coliziune cu el”, a declarat un reprezentant al Poliţiei Dâmboviţa.

Cele patru persoane – patru bărbaţi cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani – au decedat în urma impactului. Identitatea lor urmează să fie stabilită de poliţişti, deoarece în maşină nu s-au găsit acte de identitate. Şoferul TIR-ului nu a fost rănit.

” În jurul orei 16.20 s-a produs accidentul. Şoferul Daciei Papuc a încercat să ocolească o bordura întrând pe contrasens şi intrând în coliziune cu un TIR. Bordura a căzut dintr-un camion care transporta astfel de materiale. A fost impactul direct”, a declarat Mirel Pietreanu, reprezentantul ISU Dâmboviţa.

Oamenii legii sunt la faţa locului şi au deschis o anchetă. Poliţiştii au reuşit să-l găsească şi pe şoferul TIR-ului din care a căzut bordura şi îl vor duce la secţie pentru audieri. Şoferul a fost oprit la 15 minute după producerea accidentului, în apropiere de Bucureşti.

„Conducătorul autocamionului a a fost depistat în trafic. Urmează ca în cauza să se efectueze cercetări şi va fi stabilit dacă se face vinovat. Putem vorbi de neasigurarea încărcăturii transportate, dar e prematur să vorbim de vinovaţie. Facem verificări în privinţa sa. S-a întocmit un dosar pentru ucidere din culpă. Dacă va fi găsit vinovat riscă închisoare”, a declarat Mihaela Savu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Dâmboviţa.

Traficul rutier a fost întrerupt pe DN7, în zona Tărtăşeşti, la ieşirea din intersecţia cu DN71 de la Bâldana către Titu.

Sursa: Realitatea.net

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre: ,
Articolul are 3.520 vizualizări
Publicat pe 1 aprilie 2011 de eTargoviste.ro
Articole similare:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2022 eTargoviste.ro.
Accident mortal pe DN 7 în Bâldana Dâmboviţa