Boriga doreste sa afle problemele tinerilor din Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Boriga doreste sa afle problemele tinerilor din Targoviste

Boriga doreste sa afle problemele tinerilor din Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Primarul Gabriel Boriga s-a întâlnit în cursul zilei de ieri cu reprezentanţi ai elevilor din trei licee târgoviştene, cărora le-a răspuns timp de o ora la o serie de întrebări extrem de pertinente legate de problemele pe care aceştia le-au sesizat în municipiul Târgovişte.

La întâlnirea, care a avut loc la sediul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa, au participat şi viceprimarul Honorius Moţoc, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Marin Antonescu şi Inspectorul Şcolar General, Elena Manolescu.

Cei aproximativ 80 de elevi cu vârste cuprinse între 16 şi 18 ani au participat timp de câteva zile la un training de cunoaştere a atribuţiilor, competenţelor şi obligaţiilor instituţiilor publice, iar în cadrul întâlnirii de ieri au primit şi diplomele de participare la această acţiune.

Temele abordate de elevi au fost dintre cele mai variate. Au fost sesizate probleme privind acţiunile de voluntariat pe care Primăria Municipiului Târgovişte le-ar putea sprijini, dificultăţile cu care se confruntă administraţia locală în gestionarea situaţiei câinilor fără stapân, dar şi necesitatea înfiinţării unor zone de divertisment sportiv în care tinerii să îşi petreacă timpul liber. Primarul Gabriel Boriga le-a promis tinerilor elevi că va sprijini toate proiectele pe care aceştia le vor propune şi le vor susţine, care au ca scop dezvoltarea Municipiului Târgovişte.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Boriga doreste sa afle problemele tinerilor din Targoviste