Autorii unei talharii retinuti de politistii damboviteni


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Autorii unei talharii retinuti de politistii damboviteni

Autorii unei talharii retinuti de politistii damboviteni


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În data de 24 ianuarie 2011,  Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată  de numitul S. Tiberiu, de 58 de ani, din comuna Nucet, cu privire la faptul că în noaptea de 22/23 ianuarie a.c,  a fost deposedat de patru persoane necunoscute, de mai multe bunuri, prin folosirea de acte cu violenţă.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei Municipiului Târgovişte, care a stabilit că în noaptea de 22/23 ianuarie 2011, în jurul orelor 00:30, în timp ce S. Tiberiu se afla în locuinţă, a fost acostat de către patru persoane necunoscute, care,  prin exercitarea de acte de violenţă l-au imobilizat, reuşind să  sustragă din gospodăria acestuia un cazan din cupru, două motoare de 5,5 Kw, un alt cazan din cupru de aproximativ 140 Litri şi  trei telefoane mobile.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, lucrători din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte, au procedat la identificarea autorilor în persoana numiţilor N. Ionel, de 23 de ani, M. Lucian, de 24 de ani, R. Adrian, de 21 de ani şi M. Ionel, de 20 de ani, toţi din comuna Conţeşti, sat Bălteni.

Cei  patru autori au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie, violare de domiciliu şi lipsire de libertate,  urmând a fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte cu propunere de arestare preventivă.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Autorii unei talharii retinuti de politistii damboviteni