Preotul care a provocat accidentul de la Targoviste soldat cu 3 morti judecat in libertate


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Preotul care a provocat accidentul de la Targoviste soldat cu 3 morti judecat in libertate

Preotul care a provocat accidentul de la Targoviste soldat cu 3 morti judecat in libertate


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Preotul din Dâmboviţa acuzat de ucidere din culpă după ce a provocat, la Târgovişte, un accident soldat cu moartea unui alt preot, a soţiei şi fiicei acestuia, va fi cercetat în libertate, a decis Judecătoria Târgovişte, după ce iniţial bărbatul fusese reţinut de procurori.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Dâmboviţa, preotul în vârstă de 32 de ani, din satul Laculete, comuna Glodeni, a fost audiat în noaptea de miercuri spre joi de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, fiind reţinut pentru 24 de ore sub acuzaţia de ucidere din culpă.

Joi dimineaţă, preotul a fost dus la Judecătoria Târgovişte, care a decis ca bărbatul să fie cercetat în libertate.

După decizia instanţei, preotul a fost dus în arestul Poliţiei Dâmboviţa, urmând ca la expirarea ordonanţei de reţinere, valabilă pentru 24 de ore, să fie eliberat.

Iniţial, preotul care a provocat accidentul nu a recunoscut că el se afla la volanul maşinii în momentul producerii accidentului. A doua zi, el s-a prezentat la Poliţia Târgovişte, pentru continuarea cercetărilor, şi a recunoscut că se afla la volanul autoturismului BMW în momentul accidentului.

Sursa:Mediafax.ro

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Preotul care a provocat accidentul de la Targoviste soldat cu 3 morti judecat in libertate" - 3 comentarii

  1. Nicoette spune:

    Asta e o MARE NEDEREPTATE Preotul Florin era un afemeiat si un alcoolic , il cunosc. Dupa ce ca nu a fost instare sa pastreze relatia cu sotia din cauza ca el nu se putea numi preot , a mai omorit si o familie. Nu am cuvinte sa ma exprim cat de trista este regia de apa targoviste pentru pierderea colegei Florina Nicolae, o femeie extraordinara cu un suflet enorm, nu pot sa imi imaginez cat de devastati sunt colegii Ioanei de al Liceul Constantin Cantacuzinov, nu pot sa cred ca sa produs o asemenea tragedie. Sper ca acel asazis preot sa plateasca pentru ce a facut, sa fie inchis pentru mult timp ca sa se gandeasca la faptul ca a omorat 3 oameni. DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA IN PACE !

    • Ion spune:

      DACA SCAPA DE JUDECATA OAMENILOR, CU SIGURANTA NU VA SCAPA DE JUDECATA LUI DUMNEZEU CARE ESTE DREAPTA!!!! PENTRU CELE 3 VIETI LUATE, VA TREBUI SA-SI ISPASEASCA PACATELE (CU POST ASPRU SI ASCULTARE) PANA LA SFARSITUL VIETII, IN MANASTIRE. ABIA ATUNCI MAI PUTEM PUNE PROBLEMA IERTARII LUI DUMNEZEU! DUMNEZEU STIE!

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Preotul care a provocat accidentul de la Targoviste soldat cu 3 morti judecat in libertate