Accident rutier pe DN 7 datorita neacordarii de prioritate


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident rutier pe DN 7 datorita neacordarii de prioritate

Accident rutier pe DN 7 datorita neacordarii de prioritate


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 04 martie 2011, în jurul orei 10:45, Poliția oraşului Titu a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112 despre faptul că pe DN 7,  în localitatea Sălcuţa,  s-a  produs un accident de circulație în următoarele condiţii:

P. Florin Daniel, de 21 de ani, din comuna Dragodana, în timp ce conducea un autoturism pe DN 7,  din direcţia Bucureşti către Piteşti, nu s-a asigurat la schimbarea direcţiei de deplasare, a efectuat virajul la stânga, intrând în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar de P. Vasile, de 51 de ani, din municipiul Târgovişte.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a numiţilor T. Elena, de 21 de ani,  pasageră a autoturismului condus de P. Florin Daniel , care a fost transportată la Spitalul Orăşenesc Titu în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a fi necesară internarea, şi P. Vasile, conducător auto  care de asemenea a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţe Târgovişte,  în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internat.

În cauză a fost întocmit dosar penal  în care se efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie  legală prin parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Accident rutier pe DN 7 datorita neacordarii de prioritate