AUTODENUNT: Barbat din Moreni a intretinut relatii sexuale timp de 4 ani cu fiica sa


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> AUTODENUNT: Barbat din Moreni a intretinut relatii sexuale timp de 4 ani cu fiica sa

AUTODENUNT: Barbat din Moreni a intretinut relatii sexuale timp de 4 ani cu fiica sa


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Un bărbat de 37 de ani, din municipiul Moreni, judeţul Dâmboviţa, a sunat, vineri, la numărul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că timp de patru ani a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa de 16 ani, poliţiştii declanşând o anchetă în acest caz pentru a stabili dacă sesizarea se confirmă, anunţă Mediafax.

„Din primele cercetări rezultă că cel în cauză, un bărbat de 37 de ani, din municipiul Moreni, s-a denunţat cu privire la faptul că de patru ani întreţine raporturi sexuale cu fiica sa, care are 16 ani. Fata urmează să fie expertizată medico-legal pentru a se stabili dacă a întreţinut raporturi sexuale cu tatăl său”, a declarat comisar Mihaela Savu.

Surse din rândul anchetatorilor au precizat că din primele date ale anchetei reiese că bărbatul ar fi avut un scandal cu soţia, care a aflat ce s-a întâmplat între el şi fiica sa, moment în care a decis să sune la numărul unic de urgenţă 112.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"AUTODENUNT: Barbat din Moreni a intretinut relatii sexuale timp de 4 ani cu fiica sa" - 1 comentariu

  1. […] 112 de numitul I. Sedan, de 37 de ani, din comuna I.L. Caragiale, care s-a autodenunţat că în perioada 2008-2011 a întreţinut relaţii sexuale cu fiica sa minoră, în vârstă de 16 ani l….În urma activităţilor de verificare şi cercetare efectuate sub coordonarea procurorului de caz, […]

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
AUTODENUNT: Barbat din Moreni a intretinut relatii sexuale timp de 4 ani cu fiica sa