Prima investitie realizata in locatia Parc Industrial Priboiu Dambovita


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Prima investitie realizata in locatia Parc Industrial Priboiu Dambovita

Prima investitie realizata in locatia Parc Industrial Priboiu Dambovita


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Acum 2 zile, pe 22 februarie 2011, a avut loc inaugurarea oficială a primei investiţii realizată într-una din locaţiile Parcului Industrial Priboiu – obiectiv modernizat prin fonduri europene, aflat în administrarea Consiliul Judeţean Dâmboviţa. Este vorba de o linie de producţie a unei companii germane din Hanovra, furnizor universal în industria cosmetică. În prezent, lucrează aici peste 60 de femei, majoritatea angajatelor fiind recrutate prin Agenţia Judeţeană de Ocupare a Forţei de Muncă.

În cadrul evenimentului de deschidere, Stefan Schotte, managerul general al punctelor de lucru ale companiei, a ţinut să precizeze că, până la sfârşitul acestui an, vor mai fi încadrate în muncă peste 150 de persoane. Totodată, acesta a afirmat că Parcul Industrial Priboiu a îndeplinit condiţiile optime pentru derularea investiţiei şi a apreciat seriozitatea de care a dat dovadă partea română, în special, conducerea administraţiei judeţene, de la primele contacte şi până în prezent.

Tot cu această ocazie, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, a salutat derularea acestei investiţii cu capital german în Parcul Industrial Priboiu şi a subliniat faptul că deschiderea unei linii de producţie va atrage după sine, nu numai crearea de noi locuri de muncă pentru locuitorii zonei de nord a judeţului, afectată grav de rata şomajului, ci şi o dezvoltare a serviciilor pe orizontală: „Ne onorează faptul că o firmă germană cu linii de producţie în cinci ţări, pe trei continente, a ales ca locaţie Parcul Industrial Priboiu. Cred că această investiţie va atrage şi altele după sine (…) Ne bucurăm că am încheiat un contract prin care închiriem acest spaţiu pentru producţie, pentru o perioadă de cinci ani de zile. Este ştiut că orice investiţie productivă atrage după sine alte dezvoltări pe orizontală şi implicit noi locuri de muncă – în domenii precum servicii, transport sau alimentaţie. Totodată, doresc să mulţumesc managerului prezent, astăzi, aici, că ne consideră parteneri serioşi, ţinând cont că acest lucru vine din partea unei firme germane, ceea ce înseamnă foarte mult”.

Pentru a marca deschiderea oficială a acestei investiţii, managerul firmei germane, Stefan Schotte, a dărit preşedintelui CJD, Florin Popescu, primul catalog cu mostre de produse cosmetice realizat la Priboiu.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Prima investitie realizata in locatia Parc Industrial Priboiu Dambovita