Etnobotanicele interzise doar cu numele in Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Etnobotanicele interzise doar cu numele in Targoviste

Etnobotanicele interzise doar cu numele in Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 23 februarie 2011, în jurul orelor 12:30, Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată de O. Mihaela, director adjunct la un liceu din municipiul Târgovişte, cu privire la faptul că 3 elevi din liceu au consumat substanţe etnobotanice în curtea instituţiei.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei Municipiului Târgovişte, care a procedat la identificarea celor trei tineri în persoana numiţilor O. Alexandru de 18 ani, N. A, de 15 ani, ambii din comuna Răzvad şi I.M.G, de 15 ani, din comuna Dragodana.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, s-a stabilit că cei trei, aflându-se în curtea liceului în timpul unei pauze, cei trei au amestecat substanţe etnobotanice cu tutun, fumând împreună din această ţigară.

Numitei I.M.G i s-a făcut rău, fiind transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte, în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas sub observaţie medicală.

În cauză se efectuează verificări în vederea stabilirii naturii substanţelor consumate, urmând a se propune soluţie legală prin Parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Etnobotanicele interzise doar cu numele in Targoviste