Accident stupid pe strada Laminorului din Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident stupid pe strada Laminorului din Targoviste

Accident stupid pe strada Laminorului din Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 16 februarie 2011, în jurul orelor 14:30, Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată că pe strada Laminorului din municipiul Târgovişte s-a produs un accident de circulaţie în următoarele condiţii:

S. Dan, de 50 de ani, din municipiul Târgovişte, în timp ce conducea un autoturism pe strada Laminorului din Municipiul Târgovişte, pe fondul unor preocupări de natură a-i distrage atenţia, a intrat în coliziune cu un alt autoturism staţionat pe partea dreaptă  a carosabilului, în care se aflau conducătorul auto, C. Nicuşor, de 38 de ani, din Municipiul Brăila şi un o pasageră pe bancheta din spate, B. Mariana, de 20 de ani, din localitatea Răscăieţi.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a numitei B. Mariana, care a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

În cauză a fost întocmit dosar penal  în care se efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluţie  legală prin parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident stupid pe strada Laminorului din Targoviste