2 tineri din Dambovita incendiati in propria masina in Bucuresti


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> 2 tineri din Dambovita incendiati in propria masina in Bucuresti

2 tineri din Dambovita incendiati in propria masina in Bucuresti


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Doi tineri din judeţul Dâmboviţa au fost incendiaţi în propria maşină, în noaptea de sâmbată spre duminică, de persoane necunoscute, în spatele unui bloc de pe Bulevardul Basarabia din capitală, victimele fiind duse la Spitalul de Chirurgie Plastică, Reparatorie şi Arsuri din Bucureşti, relatează Mediafax.

Politistii Secţiei 9 au fost sesizaţi, sâmbată, în jurul orei 23.50, că în spatele unui bloc de pe Bulevardul Basarabia, din Sectorul 3, a fost incendiată o maşina BMW, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Capitalei.

În maşină se aflau Constantin B., în vârstă de 23 de ani şi Constantin M., de 27 de ani, ambii din judeţul Dâmboviţa.

La faţa locului s-au deplasat politişti de la Poliţia Capitalei şi de la Poliţia Sectorului 2, precum şi pompieri care au stins incendiul.

Cei doi tineri au fost duşi la Spitalul de Arşi din capitală, fiind internaţi în Secţia de Terapie Intensivă, cu arsuri de gradele II şi III. Unul dintre aceştia este în stare mai gravă, pentru că are şi arsuri ale căilor respiratorii.

Unii martori au spus că au vazut în zonă, la ora respectivă, un grup de tineri înarmaţi cu bâte, care ar fi incendiat maşina în care se aflau cei doi.

Dosarul a fost preluat de Parchetul Tribunalului Bucureşti şi Serviciul Omoruri de la Poliţia Capitalei. O echipă de poliţişti se află la spital, pentru a încerca să vorbească cu victimele.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Articolul are 1.858 vizualizări
Publicat pe 13 februarie 2011 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2022 eTargoviste.ro.
2 tineri din Dambovita incendiati in propria masina in Bucuresti