Arma de tir gasita la Targoviste in urma unui control de rutina


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Arma de tir gasita la Targoviste in urma unui control de rutina

Arma de tir gasita la Targoviste in urma unui control de rutina


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 03 februarie 2011, lucrători din cadrul Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase Dâmboviţa, împreună cu lucrători de poliţie din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Târgovişte au organizat şi executat  o acţiune pe linia depistării deţinătorilor ilegali de arme.

Cu această ocazie, pe Bulevardul Independenţei din municipiul Târgovişte a fost depistat în trafic M. Radu Constantin, de 34 de ani, din comuna Grădiştea, judeţul Ilfov care se afla la volanul unui autoturism marca Opel Insignia.

Poliţiştii au procedat la efectuarea unui control al autoturismului, ocazie cu care pe bancheta din spate a fost descoperită o armă de tir cu aer comprimat, fără marcă şi serie, calibru 5,5 mm.

În urma activităţilor de verificare şi cercetare, s-a stabilit că arma îi aparţine numitului M. Radu Constantin, care a achiziţionat-o din Bulgaria în urmă cu trei ani, fiind deţinută fără drept.

Poliţiştii au procedat la indisponibilizarea armei în vederea continuării cercetărilor.

Pe numele celui în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, şi deţinere fără drept de armă neletală supusă autorizării.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2022 eTargoviste.ro.
Arma de tir gasita la Targoviste in urma unui control de rutina