Proiect de amploare la Targoviste in vara lui 2011


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Proiect de amploare la Targoviste in vara lui 2011

Proiect de amploare la Targoviste in vara lui 2011


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În această vară, la Târgovişte se va desfăşura un proiect de amploare, menit să-l celebreze pe voievodul Vlad Ţepeş. Evenimentul include slujbe religioase, conferinţe ştiinţifice, spectacole, concursuri şi o parada militară.

Eforturile targovisteanului Vasile Lupaşc de a reabilita imaginea lui Vlad Ţepeş, pe nedrept amintit ca un domnitor iubitor de sânge, se concretizează într-un nou proiect de anvergură naţională. El este pasul firesc după publicarea a două volume din romanul istoric „Răstignit între cruci”, lansarea unei opere rock alături de Trooper, punerea în scenă a unui spectacol medieval la care au participat nume mari ale scenei româneşti şi lansarea a două cărţi audio, în lectura maeştrilor Mircea Albulescu şi Marcel Iures.

Proiectul este sprijinit şi promovat de Bat Events, o importantă agenţie de publicitate din Romania, care are în portofoliu multe firme şi companii cunoscute la nivel european. La eveniment vor participa reprezentanţi ai tuturor instituţiilor statului.

Vasile Lupaşc: “Am trimis deja invitaţii instituţiilor reprezentative ale României şi răspunsul danşilor este deosebit de favorabil. Sunt convins că foarte puţini oameni înţeleg importanţa covârşitoare a voievodului târgoviştean şi cred că a sosit momentul să remediem această nedreptate, să facem dreptate făcătorului de dreptate. Cred că, strânşi în jurul acestui adevarat simbol al dreptăţii, oamenii de azi îşi vor regăsi mai uşor identitatea şi rostul istoric”.

Sursa: UniversulDambovitean.ro Crina Zamfirescu

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre: ,
Articolul are 2.113 vizualizări
Publicat pe 28 ianuarie 2011 de eTargoviste.ro
Articole similare:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Proiect de amploare la Targoviste in vara lui 2011