Consilierii judetului Dambovita au aprobat bugetul pe 2011


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Consilierii judetului Dambovita au aprobat bugetul pe 2011

Consilierii judetului Dambovita au aprobat bugetul pe 2011


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Consiliul Judeţean Dâmboviţa a aprobat marţi bugetul pe 2011, după ce timp de aproape o lună membrii PSD şi PNL au boicotat şedinţele CJ, nemulţumiţi de modul de repartizare a fondurilor.

În urma negocierilor purtate între reprezentanţii partidelor din consiliu, PSD, PNL şi PDL, şi preşedintele instituţiei, democrat-liberalul Florin Popescu, s-a ajuns la un acord iar bugetul a fost aprobat cu unanimitate de voturi.

Veniturile proprii ale Consiliului Judeţean Dâmboviţa se ridică în 2011 la 384 de milioane de lei.

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Florin Popescu, a anunţat că priorităţile pentru acest an vor fi investiţiile în modernizarea Spitalului Judeţean Târgovişte, care se ridică la circa 2 milioane de lei, o parte din bani provenind din fonduri europene, restul – din contribuţia consiliului. O altă prioritate, a mai spus Popescu, o reprezintă repararea şi modernizarea drumurilor judeţene, în principal prin accesarea programului guvernamental ”10.000 de kilometri de drumuri judeţene”. În Dâmboviţa, din cele 34 de mandate de consilier judeţean, PDL are 16, PSD 14 şi PNL patru. Preşedinte al consiliului este democrat-liberalul Florin Popescu iar din cei doi vicepreşedinţi unul aparţine PDL şi unul PSD.

Sursa: AGERPRES

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Consilierii judetului Dambovita au aprobat bugetul pe 2011