S-a sinucis la doar 35 de ani intr-un parc din Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> S-a sinucis la doar 35 de ani intr-un parc din Targoviste

S-a sinucis la doar 35 de ani intr-un parc din Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 04 ianuarie 2011, în jurul orei 21:45, Poliţia Municipiului Târgovişte a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112 de G. Andrei, din municipiul Târgovişte, că în parcul aflat pe malul drept al râului Ialomiţa, în zona podului, o persoană se află spânzurată de un copac.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliţiei Municipiului Târgovişte, care a constatat următoarele:

P. Daniel Viorel, de 35 de ani, din oraşul Găeşti, a fost găsit decedat în parcul din zona Podului Mihai Bravu din municipiul Târgovişte, suspendat cu o sfoară de un aparat de joacă pentru copii.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor decesului.

Bărbatul lucra ca agent şef la Penitenciarul Colibaşi din judeţul Argeş şi se numeşte Daniel-Viorel Petre.

A lăsat şi un bilet de adio în care lasă îndemnul ca familia să aibă grijă de mama sa. De asemenea, a ţinut ca trupul său să fie incinerat. „Să mă iertaţi toţi. Nu pot să mai trăiesc. Aveţi grijă de mama, voi ai mei de acasă, că suferă. Să mă incineraţi. Aveţi grijă de mama. Iertaţi-mă. Să uitaţi de mine„.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
S-a sinucis la doar 35 de ani intr-un parc din Targoviste