Anul 2010 cel mai important an din istoria municipiul Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Anul 2010 cel mai important an din istoria municipiul Targoviste

Anul 2010 cel mai important an din istoria municipiul Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

„Anul 2010, din punct de vedere investiţional, este cel mai important an din istoria municipiului Târgovişte. Aşadar anul 2010 a reprezentat pentru administraţia municipiului Târgovişte, un prim pas în relansarea unor proiecte care aduc un plus de confort pentru târgovişteni.

S-a conferit un cadru propice de atragere de fonduri nerambursabile, aceasta fiind de fapt principala alternativă a dezvoltării comunităţii. Cerinţele forumulate de cetăţeni, dar şi direcţiile municipalităţii de a propune şi promova proiecte menite să îmbunătăţească condiţiile târgoviştenilor, au constituit punctul de plecare pentru ca municipiul Târgovişte să ajungă, din ce în ce mai mult, pe harta oraşelor europene, având o infrastructură care va facilita o conlucrare mai eficientă, precum şi fixarea unor obiective strategice măreţe.

Încă de la preluarea mandatului, în iulie 2008, pricipalul meu obiectiv s-a axat pe realizarea unor proiecte şi programe care să corespundă opţiunilor strategice ale municipiului Târgovişte. Chiar dacă unora le vine greu să recunoască, în ultimii 2 ani, în municipiul Târgovişte au fost depăşite abordările conjucturale, principala ţintă constituind-o proiectele integrate şi preocupare pentru finalizarea acestora, în ideea de a creşte confortul târgoviştenilor.”

Gabriel Boriga,
primar Târgovişte

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Anul 2010 cel mai important an din istoria municipiul Targoviste