De Craciun, pompierii din Dambovita au fost solicitati la numeroase interventii


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> De Craciun, pompierii din Dambovita au fost solicitati la numeroase interventii

De Craciun, pompierii din Dambovita au fost solicitati la numeroase interventii


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În acest sfârşit de săptămână, marcat de Sfintele Sărbători ale Crăciunului, echipajele de intervenţie din cadrul I.S.U.”Basarab I” Dâmboviţa au fost solicitate la următoarele evenimente:

  • Sâmbătă – 25 decembrie 2010, la ora 06:52, pompierii de la Detaşamentul Târgovişte au fost solicitaţi pe Calea Domnească din Mun. Târgovişte în urma fisurării unei conducte de gaze. Pentru preîntâmpinarea producerii unui incendiu sau explozii, pompierii au asigurat zona până la sosirea echipelor specializate care au intervenit pentru remedierea defecţiunii;
  • Tot sâmbătă – 25 decembrie 2010, la ora 19:33, pompierii de la Detaşamentul Moreni au intervenit pentru stingerea unui început de incendiu la un apartament amplasat la etajul III al unui bloc de pe strada Saturn din Mun.Moreni. Amplasarea necorespunzătoare a unor materiale textile în imediata apropiere a unei sobe cu acumulare de căldură, se pare că a fost cauza probabilă a producerii incendiului, în care au ars articole textile. Intervenţia promptă a pompierilor a salvat din calea flăcărilor locuinţa proprietarului;
  • Echipajele SMURD din cadrul I.S.U. ”Basarab I” Dâmboviţa au “sărbătorit” acest Crăciun, intervenind în această perioadă pentru a acorda ajutor medical de urgență la 20 solicitări.

– Echipajul SMURD de la Detaşamentul Târgoviște a intervenit la 12 solicitări, iar echipajul SMURD de la Detaşamentul Titu la 8 (opt) solicitări.

Pacienţii au fost transportaţi la spital pentru tratament de specialitate.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
De Craciun, pompierii din Dambovita au fost solicitati la numeroase interventii