Politisti falsi retinuti la Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Politisti falsi retinuti la Targoviste

Politisti falsi retinuti la Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Un targovistean ce se afla in fata unui bancomat din municipiul Targoviste a fost acostat de doi barbati necunoscuti, care dupa ce s-au dat drept politisti, i-au solicitat sa-i urmeze la un autoturism cu care acestia se deplasau, sub pretextul ca valuta pe care partea vatamata incerca sa o schimbe la bancomat prezenta suspiciuni cum ca ar fi contrafacuta.

Barbatul a urcat in masina celor doi si dupa ce a fost plimbat aproximativ o jumatate de ora prin oras, a fost abandonat intr-un cartier marginas din Targoviste. Dupa ce a fost abandonat, acesta a mers direct la politie pentru ca banii ramasesera la falsii politisti.

Politistii targovisteni i-au identificat pe cei doi, impotriva carora Parchetul a confirmat inceperea urmarii penele pentru savarsirea infractiunii de inselaciune. Unul dintre ei a fost retinut pentru 24 de ore, urmand sa fie prezentat instantei cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 29 de zile, iar celalalt este cercetat in continuare in stare de libertate.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Articolul are 2.714 vizualizări
Publicat pe 27 mai 2010 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Politisti falsi retinuti la Targoviste