Mos Craciun la Targoviste si in 2010


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Mos Craciun la Targoviste si in 2010

Mos Craciun la Targoviste si in 2010


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Şi în acest an de criză, Moş Crăciun a sosit la Târgovişte. La fel ca şi în anii trecuţi, Moşul a avut parte de o primire călduroasă şi plină de entuziasm din partea târgoviştenilor mici şi mari. Publicul venit să-l vadă pe Moş Crăciun la Târgovişte a fost în număr mare şi din toate categoriile de vârstă.

Ioana Andrei, 10 ani: „E prima data când îl întâmpin pe Moş Crăciun la Târgovişte. Dar Moşul nu a venit cu sania trasă de reni, ci cu o caleaşcă trasă de un cal. E criză şi la el…”

Eftimie Adrian, 30 ani: „E deja o tradiţie să-mi aduc copilul să-l vadă pe moşu. E al treilea an la rând în care Primăria ne face o surpriză aducându-l pe Moş Crăciun la Târgovişte, spre bucuria copiilor.”

La ora 17:30, Moş Crăciun a sosit la Târgovişte, în Gara Mare cu trenul Săgeata Albastră. Moşul împreună cu cei ce l-au aşteptat s-au deplasat pe platoul Prefecturii, unde este instalată casa moşului. Moş Crăciun va rămâne la Târgovişte până în dimineaţa Crăciunui, el se va întâlni cu prichindei şi le va da cadouri.

 

 

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 4.091 vizualizări
Publicat pe 22 decembrie 2010 de eTargoviste.ro

"Mos Craciun la Targoviste si in 2010" - 1 comentariu

  1. mda spune:

    da a fost frumos si interesant. singura problema a fost cu strazile din centru ca au fost inchise si s-a circulat greu cu masina.

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Mos Craciun la Targoviste si in 2010