Actiune cu efective marite a politistilor la Targoviste


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Actiune cu efective marite a politistilor la Targoviste

Actiune cu efective marite a politistilor la Targoviste


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În data de 10 decembrie 2010, în intervalul orar 12:00 – 20:00, un număr de 171 de poliţişti şi jandarmi au acţionat pe raza municipiul Târgovişte şi a comunelor limitrofe, în scopul menţinerii ordinii şi liniştii publice, prevenirii faptelor antisociale cât şi a cauzelor generatoare de evenimente rutiere.

Cu această ocazie, au fost constatate 3 infracțiuni , fiind identificaţi şi cercetaţi un număr de 4 persoane. Au fost aplicate 180 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 23880 de lei, dintre care 127 pentru nerespectări ale regimului circulației rutiere, fiind reţinute un număr de 2 permise de conducere şi 1 certificat de înmatriculare şi 29 pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice .

Exemple:
1. În jurul orei 00:30, a fost depistat în trafic G. Marius, de 38 de ani, din municipiul Târgovişte, conducând pe DJ 712 pe raza comunei Şotânga un autoturism al cărui număr de înmatriculare avea perioada de valabilitate expirată.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prevăzute şi pedepsite de art. 85 alin. 1 din OUG 195/2002R.

2. În jurul orei 03:00, au fost depistaţi numiţii D. Traian, de 45 de ani şi M. Niculae, de 58 de ani, ambii din municipiul Târgovişte, în timp ce sustrăgeau mai multe bucăţi metalice dintr-un rezervor aparţinând unei societăţi comerciale.
Prejudiciul a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat

De precizat că asemenea acţiuni vor fi organizate şi în perioada următoare, pentru prevenirea comiterii de fapte de natură penală şi pentru descurajarea elementului infracţional.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2022 eTargoviste.ro.
Actiune cu efective marite a politistilor la Targoviste