S-a turnat primul strat de asfalt pe Constantin Brancoveanu


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> S-a turnat primul strat de asfalt pe Constantin Brancoveanu

S-a turnat primul strat de asfalt pe Constantin Brancoveanu


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Azi-noapte, în jurul orei 2, pe str Constantin Brâncoveanu, una dintre principalele artere de circulație ale Târgoviștei, s-au încheiat lucrările de asfaltare, fiind turnat primul strat de asfalt.
Gabriel Boriga, primarul municipiului Târgoviște a declarat:

„Spre deosebire de liderii PSD, eu sunt omul care întâi își respectă promisiunile, iar după comentează. Așa cum vă spuneam, în urmă cu aproape o lună de zile, acest prim tronson de drum a fost finalizat, urmând ca în primăvară, imediat ce temperaturile ne vor permite, să intervenim pentru turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, schimbarea bordurilor, marcajul rutier și pentru amenajarea peisagisticii. În același timp, vreau să mai subliniez faptul că, pe această stradă, în această iarnă, pentru înlăturarea zăpezii, se va intervenii doar cu nisip, pentru a nu afecta carosabilul.”
Tot în primăvara anului 2011, vor fi demarate lucrările pentru turnarea de covoare asfaltice și pe Calea București și Calea Domnească.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"S-a turnat primul strat de asfalt pe Constantin Brancoveanu" - 2 comentarii

  1. aura spune:

    asa si trebuie. ma bucur ca s-a realizat lucrarea asta. noi soferii am avut numai de suferit. dl primar, sa mai asfaltati si alte strazi, ca e nevoie.

  2. IULIAN spune:

    BRAVO BORIGA! SA MOARA DUSMANII DE CIUDA. SA FACI IN CONTINUARE LUCRURI BUNE. CA TE-AM VOTAT CU TOATA INCREDEREA. VAD CA NU NE DEZAMAGESTI.

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
S-a turnat primul strat de asfalt pe Constantin Brancoveanu