Accident usor in localitatea Costestii din Vale din Dambovita


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accident usor in localitatea Costestii din Vale din Dambovita

Accident usor in localitatea Costestii din Vale din Dambovita


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 28 noiembrie  2010, în jurul orei 18:30, Poliția  Oraşului Găeşti a fost sesizată prin apel unic de urgenţă 112,  că pe DC 69, în interiorul localităţii Costeştii din Vale,  s-a  produs un accident de circulație.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Oraşului Găeşti, care a constatat că accidentul s-a produs în următoarele condiţii:

B. Octavian, de 29 de ani, din municipiul Bucureşti,  în timp ce conducea un autoturism pe DC 69, pe raza localităţii Costeşti, având o îmbibaţie de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, nu a păstrat o distanţă laterală suficientă în timpul depăşirii faţă de D. Maria, de 70 de ani, din comuna Costeştii din Vale, care circula pe marginea părţii carosabile, acroşând-o cu oglinda retrovizoare dreapta.

Din accident a rezultat vătămarea corporală uşoară a D. Maria,  pieton, care a fost transportată  la Spitalul Orăşenesc Titu, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal  în care se efectuează cercetări, urmând ca la finalizarea acestora să fie propusă soluție  legală prin parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre: ,
Articolul are 1.499 vizualizări
Publicat pe 29 noiembrie 2010 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Accident usor in localitatea Costestii din Vale din Dambovita