Florin Popescu a participat la inaugurarea a 2 obiective din Comisani si Racari


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Florin Popescu a participat la inaugurarea a 2 obiective din Comisani si Racari

Florin Popescu a participat la inaugurarea a 2 obiective din Comisani si Racari


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Vineri, 19 noiembrie 2010, preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Florin Popescu, a participat la inaugurarea a 2 obiective importante pentru comunităţile din Comişani şi Răcari.

La Comişani, a fost asfaltat pe o lungime de 1 km, drumul comunal 405, urmând ca lucrările de modernizare să fie continuate odată cu încheierea lucrărilor de branşare la reţeaua de canalizare, după cum a precizat primarul localităţii, Ion Bătrânu.

Cu acest prilej, preşedintele CJD a felicitat autorităţile locale pentru implicarea în rezolvarea problemelor comunităţii, amintind şi celelalte proiecte pe care actuala conducere a comunei le-a realizat sau urmează să le demareze: „Comuna Comişani este o comună de oameni harnici, care muncesc atât la Târgovişte în fabricile noastre, cât şi pe câmpul din localitate. Vreau să-i felicit pentru realizările de până acum, de ceea ce au în plan să facă, pentru că domnul primar, din modestie, n-a spus că a finalizat lucrările pe canalizare finanţate prin O.G.7/2006, are şi un proiect câştigat pe bani europeni, pe măsura 322 de 2 milioane şi jumătate de euro, în cadrul acestuia urmând să se asfalteze mai mult de 10 km de drumuri comunale. De asemenea, există un proiect depus pe măsura 125. Cred că împreună vom face o echipă care va realiza multe lucruri şi cetăţenii din Comişani vor primi ceea ce merită.

În oraşul Răcari a fost inaugurată o sală de sport modernă, amplasată în curtea Liceului „Ion Ghica”. Evenimentul a reunit autorităţi locale şi judeţene, parlamentari dâmboviţeni, printre invitaţi fiind prezent şi Mihai Capră, ministru secretar de stat în MAI, originar din Răcari.

Florin Popescu a adresat autorităţilor locale un cuvânt de apreciere pentru ce au realizat până în prezent, salutând finalizarea acestui obiectiv cu impact asupra sănătăţii tinerilor din localitate. De asemenea, preşedintele CJD a transmis conducerii primăriei Răcari mesajul său de susţinere şi pentru definitivarea proiectelor viitoare.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Florin Popescu a participat la inaugurarea a 2 obiective din Comisani si Racari