Accidet usor la Fieni datorita neadaptarii vitezei la conditiile meteo nefavorabile


Home >> Ştiri Târgovişte Dâmboviţa >> Accidet usor la Fieni datorita neadaptarii vitezei la conditiile meteo nefavorabile

Accidet usor la Fieni datorita neadaptarii vitezei la conditiile meteo nefavorabile


(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În ziua de 27 octombrie  2010, în jurul orei 04:00, Poliția  Oraşului Fieni  a fost sesizată, că pe raza oraşului Fieni s-a produs un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală ușoară a trei persoane.

La fața locului s-a deplasat echipa operativă constituită la nivelul Poliției Oraşului Fieni, care a constatat următoarele:

G. Claudiu Sorin, de 24 de ani, din comuna Moţăeni, în timp ce conducea  un autoturism , nu a adaptat viteza la condiţiile de trafic, a pierdut controlul volanului, intrând in coliziune cu un pom situat în afara părţii carosabile.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a G. Claudiu Sorin, conducător auto, M. Valentin, de 17 ani, din comuna Glodeni şi B. Dumitru, de 29 de ani, din comuna Tătărani, pasageri ai autoturismului, care au fost trasnsportaţi la Spitalul Pucioasa în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Poliţiştii au procedat la depistarea numitului G. Claudiu Sorin, care a parasit spitalul, acesta fiind identificat şi testat cu aparatul etilotest , rezultatul fiind de 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat, de asemenea stabilindu-se că avea permisul de conducere suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal  în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ” conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă”, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propuse soluții legale prin parchet.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Accidet usor la Fieni datorita neadaptarii vitezei la conditiile meteo nefavorabile