Târg de chilipiruri la Târgovişte (ediţia a II-a)


Home >> Evenimente Targoviste >> Târg de chilipiruri la Târgovişte (ediţia a II-a)

Târg de chilipiruri la Târgovişte (ediţia a II-a)

Data: 22 august 2015

(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Prima ediţie a evenimentului a fost un adevărat succes, aşadar sâmbătă, 22 august, ne vedem din nou! Cu mic, cu mare, cu chilipiruri de vândut sau cu vreo 20-30 de lei de cheltuit, organizatorii vă aşteaptă la cea de-a doua ediţie. Puteţi veni şi fără bani, dacă vreţi să vedeţi cum este, să mai schimbaţi un pic decorul, că parcă ne-am plimbat destul prin parc şi pe străduţele oraşului.

Când şi unde?
Sâmbătă, 22 august 2015, ora 10:00
La BarOn Bar, într-o grădină spaţioasă (str. Justiţiei, nr 7, Târgovişte, în spatele liceului Economic)… fosta locaţie „La Scriitori” (pe strada cu stadionul).

Dacă vrei să vinzi un ceainic vechi şi cochet, o rochiţă, o pereche de sandale, câteva tricouri sau chiar haine ori jucării pentru copii, tot ce trebuie să faci este să îţi rezervi un loc. Asta înseamnă că trimiţi un e-mail la adresa mihaela_csm@yahoo.com şi stabileşti detaliile direct cu organizatorii. Foarte simplu, nu-i aşa?

Dacă vrei să îţi iei cea mai bună prietenă şi să veniţi în căutarea unor comori, locaţia este perfectă! Majoritatea lucrurilor costă între 5 şi 10 lei. Dar sunt şi câteva mai ieftine (cercei handmade la 3-4 lei) sau mai scumpe (accesorii sofisticate, cutii de bijuterii pictate manual, tablouri, ceasuri etc.)

Eu zic că e păcat să pierzi un astfel de eveniment! Având în vedere că vara e pe terminate, s-ar putea să nu mai aveam norocul organizarii altei ediţii pe 2015 (doar la cererea insistentă a noastră). Profitaţi de ocazie! Ne vedem acolo!

FB event: fb.com/events/993507100688965/

shopping

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 9.380 vizualizări
Publicat pe 17 august 2015 de Ioana Radu
Articole similare:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Târg de chilipiruri la Târgovişte (ediţia a II-a)