Târg de chilipiruri la Târgovişte!


Home >> Evenimente Targoviste >> Târg de chilipiruri la Târgovişte!

Târg de chilipiruri la Târgovişte!

Data: 11 iulie

(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Târgoviştenii prind curaj şi încep să organizeze din ce în ce mai multe evenimente care se petrec cu precădere în oraşele mari, atât în România cât şi în străinătate. Deşi obiceiul de a scoate la vânzare lucrurile vechi de prin şifonier ori de prin casă în general aparţine americanilor, această „mişcare” a prins foarte bine peste tot în lume. Bucureştiul şi marile oraşe sunt deja renumite pentru astfel de târguri. Mai nou, Târgoviştea noastră dragă se pregăteşte să reînvie moda talciocurilor şi să organizeze un astfel de eveniment. Într-un cadru de poveste şi mai cu fast decât se întâmpla odinioară, câteva fete cochete vă aşteaptă să vă înscrieţi dacă doriţi să vă expuneţi produsele.

Fie că este vorba de haine şi accesorii pe care nu le mai purtaţi (din garderoba voastră, a copiilor sau a părinţilor), fie că aduceţi diferite alte obiecte (ceainicuri, obiecte vintage sau chestii moderne), există un loc pentru fiecare dintre voi! Înscrierile se fac la adresa de e-mail mihaela_csm@yahoo.com

Dacă se întâmplă să confecţionaţi chiar voi bijuterii şi haine, cu atât mai bine. Puteţi considera acest târg o rampă de lansare pentru produsele voastre. Asta în cazul în care nu aţi luat deja parte şi la alte târguri.

Unde şi când?
Târgovişte, 11 iulie 2015, ora 10:00

La BarOn Bar, într-o grădină spaţioasă (str. Justiţiei, nr 7, Târgovişte, în spatele liceului Economic)… fosta locaţie „La Scriitori”.

Dacă nu aveţi lucruri de dat, doamnele şi domnişoarele vă aşteaptă să cotrobăiţi prin zecile de umeraşe cu rochiţe, cămăşi, pantaloni şi fuste pentru toate gusturile, nenumăratele coşuleţe cu accesorii, de la cercei şi brăţări până la coliere statement şi pălării, plus multe alte produse. Totodată, a ajuns la urechile noastre faptul că vor fi câteva mămici care scot la vânzare haine pentru copii. Preţurile, desigur, adaptate târgului de chilipiruri. Să tot facem cumpărături astfel!

Spor la shopping, dragi târgovişteni şi nu numai!
Ne vedem acolo! 😉

FB event: fb.com/events/993507100688965/

targ de chilipiruri Targoviste

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre: , ,
Articolul are 9.947 vizualizări
Publicat pe 4 iulie 2015 de Ioana Radu
Articole similare:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Târg de chilipiruri la Târgovişte!