TAIYIN – Arta Modelării Feminine – lansare de carte la Târgoviște


Home >> Evenimente Targoviste >> TAIYIN – Arta Modelării Feminine – lansare de carte la Târgoviște

TAIYIN – Arta Modelării Feminine – lansare de carte la Târgoviște

Data: 16 februarie 2013
Loc: la scriitori

(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Sâmbătă, 16 februarie, ora 11:30, Editura Artasia și La Scriitori vă invită la lansarea cărții “TAIYIN – Arta Modelării Feminine”.

Autoarea, Carmen Alona Shuilian, dorește să își împărtășească experiența personală despre căutarea înțelepciunii într-un mod specific feminin.

“Am scris această carte din experiența mea, pentru a inspira acele femei, care se regăsesc într-o asemenea viziune, dar și pentru a atrage atenția asupra unor trăsături specific feminine, care s-au pierdut de-a lungul timpului. Și cred că ar fi bine sa le recuperăm…”

Cartea se adresează oricărei femei care dorește să cunoască mai multe despre specificul feminin cuprins în puterea înțelepciunii sale, a naturaleții, a sexualității și emoționalității, a spiritului matern, a construirii unei relații de cuplu armonioase, etc.

De asemenea se vorbește despre sănătatea femeii în viziunea Taiyin, despre posibilitatea regenerării și menținerii tinereții pe baza activării resurselor interne.

Astfel, lansarea cărții se adresează tuturor femeilor, dar și bărbaților care doresc să cunoască mai multe despre specificul feminin.

Ne-ar bucura mult dacă ne veți onora cu prezența dumneavoastră la acest eveniment, sperând să descoperiți, alături de noi această inedită cale de inspirație pentru femeile care, deși se regăsesc în această viziune, uneori, sunt obligate de ritmul accelerat al vremurilor moderne să uite specificul trăsăturilor feminine.

Vă mulțumim și vă rugăm să confirmați prezența dumneavoastră la acest eveniment la adresa de e-mail: editura@artasia.ro

lansarecartetargoviste

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 1.341 vizualizări
Publicat pe 11 februarie 2013 de eTargoviste.ro
Articole similare:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
TAIYIN – Arta Modelării Feminine – lansare de carte la Târgoviște