Concert de colinde „Împreună pentru tine, Doamne”


Home >> Evenimente Targoviste >> Concert de colinde „Împreună pentru tine, Doamne”

Concert de colinde „Împreună pentru tine, Doamne”

Data: 19 decembrie 2012
Loc: Ansamblul Monumental Curtea Domnească

(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Sărbătorile creştine ale Naşterii Domnului au în viaţa credincioşilor o semnificaţie aparte. Ele trezesc rezonanţe afective de înaltă sensibilitate şi de puternică intensitate, creând o atmosferă de bucurie şi un farmec cu totul specifice în trăirea religioasă.

Luna Decembrie ne aduce nouă, celor cu sufletul deschis spre a primi mesajul divin, în fiecare an minunatele colinde oferite de copii şi cadre didactice.

Anul acesta, Complexul Naţional Muzeal „Curtea Domnească” din Târgovişte în parteneriat cu Şcoala din Tătărani-Căprioru, judeţul Dâmboviţa, organizează un superb concert de colinde „Împreună pentru tine, Doamne”, ce va avea loc miercuri, 19 decembrie 2012, începând cu ora 12.00 în cadrul Ansamblului Monumental Curtea Domnească – Biserica Mare.

Acest concert cuprinde o suită de colinde tradiţionale care vor fi interpretate de copii, coordonaţi de Dir. adj. prof. Maria Chivulescu şi vor oferi celor prezenţi clipe de voie bună.

Evenimentul are rolul de a stimula interesul copiilor pentru înţelegerea şi păstrarea legăturii cu Dumnezeu şi de cunoaştere a evenimentelor legate de Naşterea Domnului și păstrarea tradiţiilor creştine specifice sărbătorii.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2024 eTargoviste.ro.
Concert de colinde „Împreună pentru tine, Doamne”