Fii una cu proiectul tău de suflet – renunțând la droguri


Home >> Evenimente Targoviste >> Fii una cu proiectul tău de suflet – renunțând la droguri

Fii una cu proiectul tău de suflet – renunțând la droguri

Data: 7 decembrie ora 10:00

(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

În data de 07.12.2011, începând cu ora 10:00 la sediul Penitenciarului Mărgineni va avea loc o activitate interactiv-informativă pe tema consumului de droguri legale în rândul elevilor.

Activitatea coordonată de reprezentanții Serviciului Asistență Psihosocială, care face parte din proiectul: „Fii una cu proiectul tău de suflet – renunțând la droguri”, se va bucura de participarea voluntarilor de la Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere  Antidrog (CPECA) Dâmboviţa, elevi ai Grupului Şcolar de Transporturi Auto din Târgovişte şi patru persoane private de libertate condamnate, care vor dezbate subiecte despre drogurile ilegale, consumul de alcool și etnobotanice.

Activitatea are ca scop asigurarea unui contact permanent al persoanelor private de libertate cu comunitatea şi informarea asupra misiunii Serviciilor de Educație și Asistență Psihosocială din penitenciar.

Obiectivul acțiunii este valorificarea potențialului educativ al experiențelor de viață ale persoanelor private de libertate, prin transmiterea unui mesaj antidrog, în vedere prevenirii consumului de drog legal și ilegal, factor implicat de cele mai multe ori în comiterea actelor infracționale.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:

"Fii una cu proiectul tău de suflet – renunțând la droguri" - 1 comentariu

  1. Mami spune:

    sincer eu nu ii inteleg pe pustii astia care se drogheaza, mai ales ca am inteles ca dupa au o stare proasta psihic si fizic

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Fii una cu proiectul tău de suflet – renunțând la droguri