Simpozion: TARGOVISTE – ORAS CULTURAL EUROPEAN


Home >> Evenimente Targoviste >> Simpozion: TARGOVISTE – ORAS CULTURAL EUROPEAN

Simpozion: TARGOVISTE – ORAS CULTURAL EUROPEAN

Data: 30 noiembrie ora 10:30
Loc: Biblioteca Judeteana

(P) Mica publicitate! Posteaza-ti anunturile gratuit AICI!

Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” organizează în data de 30 noiembrie 2010, la ora 10:30, simpozionul „Târgovişte – oraş cultural european”.

Activitatea simpozionului se va desfăşura în sala de conferinţe a bibliotecii, etajul II, în prezenţa invitaţilor şi a oficialităţilor locale şi judeţene dar şi a reprezentanţilor mass-media. Vor fi prezenţi, de asemenea, reprezentanţi de la bibliotecile din judeţele învecinate.

Simpozionul cuprinde trei secţiuni:
1. Prezentări privind contribuţia instituţiilor şi organizaţilor târgoviştene la cultura locală, pe toate segmentele (cultura scrisă; cultura populară; cultura laică; etc.)
2. Dezbatere – propuneri de proiecte culturale comune în care se vor stabili parteneriate şi programe comune cu invitaţii simpozionului pentru anul 2011.
3. Exemple de bune practice (Invitaţii sunt reprezentanţii ai bibliotecilor judeţene din România: Argeş; Prahova; Dolj; Mediaş, etc)

Această întâlnire este un prilej pentru evidenţierea contribuţiei la cultura târgovişteană a instituţiilor târgoviştene cât şi realizarea unor parteneriate ce se vor concretiza în programe culturale comune.

   
   

Ţi-a plăcut articolul? Vrei să primeşti pe e-mail următoarele articole? Introdu adresa ta în căsuţa de mai jos:
Citeşte alte articole despre:
Articolul are 1.389 vizualizări
Publicat pe 29 noiembrie 2010 de eTargoviste.ro

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2022 eTargoviste.ro.
Simpozion: TARGOVISTE – ORAS CULTURAL EUROPEAN