Turism verde prin LEISURE OPERATOR S.R.L.


Home >> Agentii de turism Targoviste >> Turism verde prin LEISURE OPERATOR S.R.L.

Turism verde prin LEISURE OPERATOR S.R.L.

Turismul verde poate fi considerată ştiinţa transformării timpului liber  în timp de relaxare petrecut cât mai mult în natură. Plecând de la ideea că turismul verde înseamnă forma de turism cea mai puţin dăunatoare mediului, în care principala motivaţie a turiştilor este observarea naturii, doar în schimbul respectului faţă de ea, lansăm un proiect care să cuprindă programe turistice cu această idee de bază.
Viziunea programului:  crearea unei  lumi a turismului verde în care toţi turiştii conştientizează acest tip de turism şi comunică în armonie cu natura.

Leisure Operator S.R.L.
CUI 27251977
Licenta de turism nr. 5804
Brevet turism nr. 16706
fix: 031 416 97 82
fax: 031 815 90 35
email: office[at]turismin[dot]ro
web: www.turismin.ro

   
   

Citeşte alte articole despre:
Articolul are 7.297 vizualizări
Publicat pe 10 noiembrie 2010 de eTargoviste.ro

"Turism verde prin LEISURE OPERATOR S.R.L." - 3 comentarii

 1. George spune:

  SUPER ok!
  Seriosi!

 2. Buna! Trebuie sa recunosc, e greu sa incerci lucruri noi in Romania, nu stiu cum merge turismul ecologic la noi, insa ideea e interesanta, daca privim catre viitor.
  Am studiat putin site ul unde isi promoveaza pachetele turistice compania Leisure si am vazut ca au destul de multe oferte cu tarife chiar ok la o prima comparatie si am observat ca incearca sa aduca in prim plan partea de turism verde asa cum o numesc ei.
  Bravo lor!!
  Le-am solicitat o oferta in afara tarii, chiar eram curioasa sa vad ce-mi recomanda. Am fost surprinsa placut sa vad ca pachetul cerut pe zona de litoral Costa Brava includea un orar de zbor cu ore convenabile de plecare si retur ( fata de ce gasisem singura pe net), un hotel cu rating bun si destul de apreciat ca facilitati de plaja, cu elemente active: o zi la Portaventura parc distractii si o zi vizita in Barcelona organizata cu ghid. Chiar imi doream un pachet asa complet, pentru ca o saptamana doar la plaja ar fi putin monoton…
  Si cum inainte nu eram obisnuita sa plec cu agentiile de turism, acum chiar ma simt linistita ca cineva are grija sa organizeze toate detaliile, inclusiv legaturile cu transferul la destinatie fara sa tin cont ce ora locala e in zona de aterizare, daca apar anulari sau intarzieri de zbor ca trebuie sa reorganizez transferul si tot ceea ce ar putea aparea pana la plecare si in timpul sederii… Numai reusite!!!

 3. Marina spune:

  Buna! Am calatorit si eu cu servicile ,,sub umbrela” ale companiei, ii apreciez pentru recomandarile primite de fiecare data. E important sa ai cui cere informatii, ori sa stie sa-ti spuna când poti beneficia de anumite oferte, sa caute varianta cea mai buna in locul tau, ma bucur când vad oameni care isi fac treaba, tot timpul când sunt plecata din tara ma gândesc ca orice ar interveni am un suport prompt acolo, chiar daca imi fac asigurari de calatorie si toate cele pana la plecare. Unda verde si bafta!!! 🙂

Părerea ta contează!

Turn on pictures to see the captcha(Obligatoriu)

Copyright © 2010-2023 eTargoviste.ro.
Turism verde prin LEISURE OPERATOR S.R.L.